Borås Ultramaraton väntar..

Lite mat som ska med i väskan Lite mat som ska med i väskan

 

Så att.
På Lördag klockan 08.00 går startskottet för BUM 87km i Skatås Göteborg som kommer att avslutas i Borås några timmar senare. Hur många timmar vet i tusan men hur som helst kommer det att bli grymt roligt och det ligger en viss spänning i att veta att man ska löpa rätt långt. 
Vi ptratade om det i helgen och det är samma känsla som jag hade när jag tävlade i cykel och vi skulle köra den sista Sverigecupen mellan Karlstad-Oslo 2005. En nätt sträcka på 26 mil med målgång uppe på holmenkollen. En känsla av panik. då som man alltid tänker.
"Har jag tränat ordentligt", " Hur påverkar skadan jag hade i två månader i början av året",
Fan Fan Fan.
Men det är bara att slappna av just nu den sista veckan och släppa de tankarna. Du kan ju liksom inte påverka mer med dina distanspass utan bara se till att äta och dricka bra och inte minst sova bra. Nu är detta inga problem då jag kan sova stående och har sjukligt lätt att somna.

Under själva loppet kommer jag ha assistens med både dryck och mat mm. Dropbagen kommer även de att ha med till Hindås. Där kommer jag att ha extra kläder och skor om det behövs samt mat och dryck.
Hur som helst så kommer det att bli sjukt roligt och ett nytt äventyr såklart. Kroppen känns verkligen bra med bra träning och den lilla förkylning som man har känt av är borta.

Resan börjar på fredag efter lunch då vi kommer att bo i Göteborg och sen stannar vi över i Borås efter loppet på Grand hotell där. Känns som en bra grej det med=).

Annelie kommer även hon att springa och då är det 45km  som gäller så det kommer att vara två trötta själar i Borås på Lördagkväll// 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-