Musiktips och mer löpning

Bananpankaka med mycket sirap är ett måste vid frukost. =) Bananpankaka med mycket sirap är ett måste vid frukost. =)

När man väl har kommit in i ett visst flyt i löpningen så är det ju faktiskt ganska roligt att träna. Ni vet när kroppen känns sådär kusligt lätt och man praktiskt taget flyger upp för backarna och kroppen känns inte längre som om den ens producerar syra. Sen att vädret är ganska hyggligt är ju bara en bonus. Distanspassen är nu sällan under 30km och i lördags så pricka jag in 34km och 850hm när jag sprang ifrån Hovs Hallar ute på bjäre hem till Håle med en liten extra runda för att få några extra backar. hela tiden tänkte man att "snart blir det segt" men den känslan infann sig inte som tur var och hela passet snittades i 4.35. 
Att ha börjat löpa de riktigt långa passen med rygga där man har med sig lite käk och vatten har verkligen hjälpt till. Det var lite meckande med väskan för att få den som jag vill med spännen och längden på remmarna som inte direkt verkar vara anpassade för oss under 60kg. Kändes som om de höll på att glida av axlarna hela tiden innan jag fick rätt på den. Kör med North face "race vest" och den sitter numera som en smäck. 
Sen att ha i lurarna kan jag varmt rekomendera Agent side grinder och deras nya "Alkima" grymt vemodig skiva med perfekta synth slingor som fastnar snabbt.
Nu till helgen blir det ytterliggare distanspass fast nu drar vi till Kullaberg och kör där ute på en fin slinga jag meckat ihop. Rundan är 14km och den kommer jag att köra tre gånger så man vet ju hur eftermiddagen/kvällen kommer att spenderas!
japp, i soffan.
Rock on// M

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-