12 Mils veckor

Lillvil funkar överallt Lillvil funkar överallt

Det börjar ju gå åt rätt håll. Både vädermässigt och träningsmässigt. Man behöver inte tvinga sig ut lika mycket som man behöver göra under andra månader med antingen regn eller slask omlindat i ett kompakt mörker. Börjat att lägga lite fler av vinterkläderna i en annan låda där det står 2016. Något annat som är roligt är att de nya tränings/tävlingskläderna börjar att åka på. Alltid lika roligt såklart och fint för motivationen.
Just nu letar vi upp lite nya fina stigar här hos oss på Hallandsåsens sluttning att kunna bygga på till riktigt långa och fina rundor sen. Det gäller att hitta stigarna nu innan allt hinner växa igen. På de riktigt länga passen kan man ta med sekratören och klippa upp det västa slöjet så man kan hålla det rent och fint.
Mellan träningspassen har det även blivit en del fiske och förra helgen drog jag upp en 8 alldeles för små öringar som fick simma vidare och växa till sig till hösten men jösses vad det högg! sammanlagt drog vi upp 14! öringar. det är minst lika roligt att slänga i dem igen jsut att bara känna hugg och kämpa lite med dem. =)

Nu är det ju även nästan exakt en månad kvar till första tävlingen ska bli riktigt roligt att få komma igång med tävlingarna igen och att ryggen verkar hålla bra med tanke på hur den varit. Styrketräningen har verkligen hjälpt och man känner sig betydligt starkare nu i överkroppen än någon gång inann.
I går söndags körde jag ett bra fartpass där jag körde 10km på 34 minuter och sen bara lugn jogg hem. Så farten börjar att komma med. =)
Ha en bra dag// M

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-