Tillbaka till vardagen

Så var då första veckan av träningen avklarad. det är alltid lika märkligt hur snabbt en viloperiod går. Nu var det hela oktober som jag hade som vila där jag inte gjorde mycket med träningskläder på.  Sista helgen iofs så hade jag träningskläderna på men det var på en grabbhelg i Alingsås där vi hade hyrt en gymnastikhall och lirade basket, fotboll och hela havet stormar. 12 stycken gick in och endast 6 stycken kom ut utan några skador. Stukade fingrar, vrickade fötter och vurpor ifrån barr ned på ett hårt golv var väl de vanligaste åkommorna. Men det vankades 6 rätters på kvällen så alla kunde hålla ganska god min ändå. =)

Något man märker av när man inte tränar är även hur extremt mycket tid man har på ett dygn. Man kör iväg på en massa utflykter, träffar en massa människor och ändå har man så mycket tid över. Vår trädgård har nog aldrig fått så mycket kärlek som den har fått den senaste månaden. =)

Åter till träningen så har jag börjat lite nätt och lugnt som jag brukar med 9h träning och en 80km löpning i veckan. man vet ju av erfarenhet att de första två veckorna alltid är ganska så sega att komma igång. Det gäller att börja hyggligt lugnt och känna av kroppen så att man inte drar på sig några skador eller att man blir sjuk vilket är ganska så vanligt efter en lång period av vila har jag märkt. 
I Lördags hade jag det första riktigt långa passet på 25km löpning och det vet jag alltid är segt om inte direkt under själva passet så brukar dagen vara ganska seg både i benen och resten av kroppen så även i detta fall men erfaren som man är så hade vi inte planerat något utan tog det bara lugnt.
Veckan som kommer ser rätt liknande ut som den som gick förutom att ett backpass kommer att läggas in på torsdag och då förmodligen ute på Kullaberg som det känns. Hoppas bara på hyggligt väder. =)
// Mac

Kommentera gärna: