Ordentlig utrustning

Nu i veckan har ju inte vädret varit det bästa här nere. En jäkla blåst, regn och allmänt obehagligt har ju inte främjat löparglädjen att infinna sig på de pass man kört.

Då är det A och O att ha bra grejer på sig. att snäla in på sina vinter/höst träningskläder är inte att rekomendera oftast är det så att du får vad du betalar för när det gäller träningskläder. Visst finns det måndags ex av de finaste märkena med såklart men då är det bara att lämna tiilbaka skiten man köpt för förmodligen mycket pengar. Men just vinter´kläder är så mycket viktigare än sommarkläder då vi kan nästan ta på sig vad som helst utan att riskera att frysa ihjäl på våra pass. 
Men är det på vintern och du är på ditt distanspass är det sista du vill att börja frysa eller att din regnjacka börjar att läcka in.
Sen något som är nog så väl att tipsa om är att skaffa ordentliga handskar, det är nästan efter dålig jacka det värsta jag vet. Att behöva frysa om fingrarna. Försök ta upp lite medhavd bar med genomfrusna fingrar. Helt omöjligt. Nä, leta reda på bra vinterkläder och njut av ditt träningspass fastän det är regn eller kyla ute.

Imorgon blir det som det ser ut en färd till Kullaberg och löpning av banan till kullmannen och lite till då det står 25km på schemat. Lika bra att passa på att löpa där nu innan det blir för dåligt väder sen är kaffet på Hotell Kullaberg lite för gott efter ett pass där. =)
Ha en bra helg// Marcus

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-